De zijden strakke boxershort
van Ynside.

Speciale zijden interieur interior
Super zacht materiaal
Stijlvol design van hoge kwaliteit design

Lees meer

De zijden katoenen boxershort van Ynside

Onze heren boxershort kent een strakke pasvorm en kortere pijpen. Dit model is één van de meest populaire onderbroeken voor mannen en ook ons meest populaire model. Meer weten over de verschillende soorten herenondergoed? We helpen je een handje!

De unieke zijden kruis ontwerp

Het doel was duidelijk; het beste wrijvingsloze ondergoed ooit te ontwikkelen. We komen al gauw op een strakke boxershort uit, van katoen en het zachtste interieur van biologisch zijde dat je je kunt voorstellen. Uniek is het zijden kruis ontwerp. Aan de binnenkant van onze boxershort vind je een super zachte zijden voering. De kenmerkende Ynside binnenkort zorgt voor ongekend comfort en schuurt niet.

✓ Bevat een speciaal zijden binnenkant voor maximale comfort

✓ Stijlvol ontworpen in Nederland (Dutch design)

✓ Beschermt tegen schuren

✓ Gaat jaren mee door duurzaam materiaal van hoge kwaliteit

Mulberry zijde & organisch katoen
van de hoogste kwaliteit

De binnenkant van onze boxershort is van mulberry zijde uit India gemaakt. Deze zijde is zachter dan elk ander type zijde (of textiel). 100% biologisch, geurloos en hypo allergeen. In normaal Nederland betekent dit dat onze boxershort super zacht aanvoelt en een kleine kans op allergische reacties kent.

Boxer brief

De voordelen van zijde voor
lichaam en geest

Als je jouw zijden boxershort continu draagt, voelt je huid binnen 30 dagen merkbaar gladder aan. Dat komt door de unieke zijdevezel, die een verzachtende, vernieuwende werking op je huid heeft door het eiwit ‘sericine’. Dit eiwit zit in zijde en zorgt bij het dragen van je strakke boxershort voor een soort barrièrelaag. Dit helpt je huid vocht vast te houden en heeft tegelijkertijd een anti-rimpel effect.

Zijde is een vier seizoenen textielwaar. Van nature kent het materiaal temperatuurregulerende eigenschappen. Hierdoor laat zijde de huid ademen. Zo heeft zijde het paradoxale vermogen om tegelijkertijd af te koelen en op te warmen. De boxer is dus zowel in de zomer als in de winter de perfecte keuze!

Read more

Boxer brief

Zijden boxershort voor de
optimale bescherming

Zijde voelt glad aan, maar het materiaal zelf is zeer robuust en gaat jaren mee. Bijkomende voordeel van het zachte aanvoelen van zijde, is dat de Ynside boxershort de zenuwuiteinden niet provoceert. Dit resulteert niet in ongemak van het huidoppervlak in de vorm van bijvoorbeeld jeuk en (on)gevoeligheid.

Boxer brief

Ontstaan in Nederland

Wist je dat Ynside (fonetisch: “ien siede”) uit twee Friese woorden bestaat… (Yn en side) hebben betrekking op de geboortegrond van onze oprichters. Ze betekenen letterlijk “in zijde” en fungeren als het startpunt van diepe inzichten die een passie voor vakmanschap en sport ontsluiten.

Handgemaakte boxershort in Duitsland

Al het ondergoed van Ynside, zoals deze strakke boxershort voor heren, wordt met de hand gemaakt in Duitsland. Op deze manier kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit boxershorts garanderen en tegelijkertijd de productie- en omgevingsfactoren in de gaten houden

Boxer brief